TOIMITUSEHDOT

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Sweet&Life Oy y-tunnus 2089945-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityis- ja yrityshenkilöille Suomeen.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä Sweet Lifen verkkokaupasta osoitteesta www.sweetlife.fi. Pakasteet (jäätelöt, italialaiset leivät) tilataan puhelimitse 09-464 080 tai sähköpostilla info@sweetlife.fi, jolloin voidaan sopia sopivasta toimitustavasta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tilausvahvistuksen yhteydessä näet myös:

  • viitenumeron
  • pankkitilinumeromme
  • laskun loppusumman

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Yksityisasiakkaat: Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilisiirtona ennakkomaksuna. Lasku lähetetään sähköpostilla tilauksen jälkeen viimeistään seuraavana arkipäivänä.
Yritysasiakkaat: Voivat pyytää laskutusoikeutta.

Toimitusmaksu

Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat tilauksen painosta ja/tai toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

Postikustannukset ovat seuraavat:

  • alle 2 kg 5,90 euroa
  • 2 kg - alle 5 kg 8,90 euroa
  • 5 kg - alle 10 kg 9,90 euroa
  • 10 kg - alle 15 kg 12,90 euroa

Mikäli tilaat suurempia määriä tai olet yritysasiakas ota yhteyttä meihin.

Toimitukset

Postitamme tuotteet, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille Sweet Life Oy, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.
Käsittelemme tilauksen arkisin 8-16. Pidämme varausta 5 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa, mikäli maksu on suorittamatta.

Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.
Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Toimitusaika on 3−4 arkipäivää laskun maksamisesta.

Tuotteen palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 

alautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Peruutusoikeus ei koske nopeasti vanhentuvia ja pilaantuvia tuotteita.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ole yhteydessä sähköpostitse info@sweetlife.fi tai puhelimitse 09-464080.

Jos asiakas käyttää peruutusoikeuttaan, maksaa hän palautuskulut sekä on vastuussa tuotteen kunnosta tuotteen vastaanottamisen jälkeen sekä palautuskuljetuksen aikana (ei koske tuotteen reklamaatiota).

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Tuotevirheen korjaaminen

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@sweetlife.fi