Ristorante Premium

Ristorante Premium -sarjan tuotteet on kehitetty erityisesti ravintoloiden korkeatasoiseen jälkiruokakäyttöön.

Sarjan tuotteet valmistetaan artesaanitapaan käyttämällä ainoastaan parhaita saatavilla olevia raaka-aineita ja tarkkaan hiottua reseptiikkaa.

Ainutlaatuisen täyteläinen maku saadaan korkealaatuisten raaka-aineiden lisäksi oikealla valmistustekniikalla ja erikoislaitteilla. Täyteläiset artesaanijäätelöt sisältävät reilusti vähemmän ilmaa tavallisiin jäätelöihin verrattuna. Aito artesaanijäätelö painaa jopa 50% tehdasjäätelöitä enemmän.

Cafe Premium

Café Premium -sarja on sekoitus italialaisia klassikoita ja uusia hittituotteita. Tuotteet ovat italialaisittain "variegato" tyyppisiä, toisinsanoen jäätelöt kruunataan suklaalla, kekseillä, marjoilla tai kastikkeilla jättäen tuotteeseen ainutlaatuisen viimeistellyn ulkonäön sekä houkuttelevan maku- ja väriyhdistelmän.

Nämä jäätelöt myyvät itse itsensä kun tuotteet ovat esillä ja asiakkaan nähtävillä.

Dolze & Freddo

Dolze & Freddo käsin valmistetut artesaanijäätelöt saatavilla myös kuluttajapakkauksissa.

Dolze & Freddo –tuoteperhe kattaa suosituimmat klassikot ja unohtumattomimmat makuyhdistelmät kätevässä 0,5 litran pakkauskoossa.

Nämä huippulaatuiset jäätelöt on valmistettu parhaista saatavilla olevista raaka-aineista ja puhtaasta kotimaisesta maidosta.

Uskomattoman täyteläisestä mausta huolimatta artesaanijäätelöt sisältävät rasvaa vain keskimäärin 8% ja sorbetit jopa alle 1%.

COPYRIGHT © Sweet Life Oy